7.4.10

Paine, circ (si ipocrizie)

Asa se cheama noul show al lui Lucian Mandruta, despre care aud, chiar din gura lui la Observator (pe la min 7:17) ca ar oferi ceva divertisment mai elevat pentru romanul ofensat de umorul grosolan care abunda la televizor. Grosolan, adica dupa cum explica Mandruta, "țâțe, fund, etc". Ma grabesc sa vad despre ce e vorba, si ce gasesc, daca nu 5 minute bune de bascalie pe tema silicoanelor si a "purtatoarelor" lor. A nu se rata cosul cu fructe si glumitele asociate!
Poate am inteles eu gresit, umorul e grosolan doar atunci cand tatele si fundurile ridiculizate (depersonalizate, cum altfel) se afla in vecinatatea imediata a celor ce fac misto de ele (ca in Te pui cu Blondele)? Iar atunci cand niste barbati spalatei, la cravata, fac poante (proaste) in care reduc femeile la o pereche de sani, acestia la randul lor comparati cu tot soiul de obiecte de consum (cum ar fructe, masini) umorul e rafinat, inteligent? Ha, chiar imi vine sa rad. Dar nu e amuzant.
Interesant de remarcat ca emisiunea cu pricina fusese difuzata cu cateva zile inainte de declaratiile de la Obervatorul. Mandruta o suferi de ceva amnezie...sau mai degraba de ipocrizie.
Share/Save/Bookmark

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails